03 December, 2010

Thailand is oK~







Jadi pada tanggal 23 ,24,25 december mama dgn aisyah pergi thailand.memang best lah .Banyak benda yang langsung tidak diperlukan dalam kehidupan seharian telah dibeli .Terutamanya pakaian .Sebelum bertolak mama telah berjanji dan berkata bahawa sesungguhnya mama tidak akan membeli sebarang pakaian .mama nak beli t shirt jer..
tapi semuanye itu DUSTA BELAKA! MAMA beli 5 helai baju .ha3..mama,mama kami semua agak dah .Yang seronoknya ialah apabila saya berjumpa nureen nabila(my best friend) dkat thailand . ini kisah pertemuan dua rakan .

*bell*bell*
aisyahh : aduh orang thailand mane lak nie..nak tidur lah ~
berjalan ke arah pintu sambil menghentak hentak kaki ..
apabila muka pintu itu dibuka...
*ahhhhhhhhhhhhhhhh*(bergegar satu hotel dgn kuasa jeritan ultra kami )
nureen : weyh , kamu nak ikut kite tak
aisyah :tpi kte x mandi lagi..nak ikut!nak ikut!(entah kemane tidak loh saye tahu .tapi nak ikut gak)


yg lain tuh private..he3.

and i end up buying
2 t- shirt
1 bag
4 big bang eversense perfume
2 pack of keychains

atas sebab godaan aroma ikan steam yang mama masak terlalu kuat aisyah x mampu nak menekan nekan dah key board nie..
jadi sekian saja ~

2 comments:

  1. giler~~
    bwat bisin kat siam...
    ptot bella syok sgt...jumpe ang rpanyer~~

    ReplyDelete
  2. ha3...biase lah..

    ReplyDelete