18 December, 2011

status menyampah !

Aku antara orang yang bakal mengambil keputusan PMR pada hari khamis ini berase sangat menyampah dan terseksa bile bace status orang yang menceritakan tentang result.
kalau yg berunsurkan doa tak pe. masalahnyer kalo yg setakat tulis

"takutnya nak ambil result"

"seksanya tunggu keputusan pmr nie "

dll

bile bace status mcm nie die mcm mood spoiler je . nak buat countdown ah dan sebagianye . tunggu lah esok nak amik result harini tulis. bru leh aku tak terasa seksa membacanyer..

Saya berharap orang yang membaca ini tidak tergolong daripada golongan di atas !

13 December, 2011

谷歌翻譯不知道


cool tak tulisan di atas ..

nak tahu apa rahsia di sebalik tulisan di atas?

Gunalah perkhidmatan GOOGLE TRANSLATE !
wah ! ada gaya duta google juge aku ni .muahahahaha

私は15分間Google翻訳遊んでいたので、私は非常に退屈です
私のように退屈 Google翻訳で再生する私たちと一緒に来..

10 December, 2011

Don't take our life for granted


when i see he sing . , i regret for taking my life for granted. he's alone since he was 5 years old .
dunno how to explain it ! seriously watch it

Hebat !

i've been listening to his videos lately . he is one awesome 15 years old boy !.

SUNGHA JUNG ~



07 December, 2011

JANGAN BUKAK!

UNDER CONSTRUCTION NIEH !

Perubahan



Tadi pergi belek belek blog. Mengimbau kembali nostalgia lama lah katakan .
Ade setengah tu tak lalu nak bace ! kalo aku yg sekarang ni bace , aku cop budak nie

" sahih gedik "

Kan aku dah mengate kat aisyah jr dah nie.
#nak buat macam mane gedik sangat #

aceh ~ mengutuk aisyah jr skali orang bace entry aku sekarang pun kate aku gedik .

Macam nak delete tapi rase seronok jugak nanti nak ketawakan diriku yang dulu bila dah besor nanti .
terbatal lah niat aku.~~

Konklusinyer kan

Aku pun tak tahu ape fungsi aku tulis post panjang panjang ni. Saje nak bercerite pengalaman aku belek blog .

minta maaf kerana telah membazirkan 15 saat anda membaca entry nieh .
(jangan nak kate lebih dri 15 saat ! aku set gune stopwatch tadi ) <--nampak sangat x de keje


Kalo anda perasan , saye telah meletakkan foto doraemon di atas? Mengapa ? apa motifnya?

sebab Doraemon ada Mesin Cahaya Masa!
hebat kan! korang ada? ha3..


06 December, 2011

slytherin !


why slytherin ?
saje ~ ha3.nak tunjuk berat sebelah aku kat draco malfoy



since it is holiday , and i don't have anything to do this pass 24 hours . I decided to kick back and enjoy myself while watching movies in youtube! guess what? i love it! don't really have the mood to write . so , let the picture do the talking ~

ok ! i admit. i am so eager to share to you guys that my mood came back ! ha3.

this is the movie that i've been watching !

Mean girls 2: this movie is ok ! not bad . i will give it a 3 1/2 star out of 5..ha3


Cyberbully: This movie is really interesting ! i never know cyber bully is this bad. this movie is not a happy-teen-normal-like movie .some might not enjoy it , but seriously , this movie is something .!


Raise your voice : This movie somehow manage to make me cry ! not just tears .it is cry i tell ya !ha3..The best! this movie is sad not in a romantic way, but the love towards a brother to a sister(with blood relation ).haven't watch ? highly recommended!


It takes two : i've watch this movie before , but yet it is so fun! watch it !










03 December, 2011

obliobolibo~


love this pic!
aniqah ismail and me !

i am abandoned


abandoned ? hyperbola sgt ke?.ha3


my mom left me at home!
for 3 days ~


with my mak ngah + pak ngah and their grandson !(hariz and albert)

working on something with maryam ..
hope it will be a blast !

wish us luck !