18 December, 2011

status menyampah !

Aku antara orang yang bakal mengambil keputusan PMR pada hari khamis ini berase sangat menyampah dan terseksa bile bace status orang yang menceritakan tentang result.
kalau yg berunsurkan doa tak pe. masalahnyer kalo yg setakat tulis

"takutnya nak ambil result"

"seksanya tunggu keputusan pmr nie "

dll

bile bace status mcm nie die mcm mood spoiler je . nak buat countdown ah dan sebagianye . tunggu lah esok nak amik result harini tulis. bru leh aku tak terasa seksa membacanyer..

Saya berharap orang yang membaca ini tidak tergolong daripada golongan di atas !

1 comment:

  1. hye si comel, jgangan tension-tension.... hihihihi
    jom terapi minda join contest super-dupper senang... mna tau boleh dpt hadiah jom oyeeehhh

    http://ehemsz.blogspot.com/2011/12/like-eisya-contest.html

    ReplyDelete