07 April, 2014

pelupa

aku tak boleh nafikan , aku sangat laa pelupa , especially orang dan memories . tak kesahlaa memory tu best taraa mana pun ,  aku slalu end up lupa lepas  setahun lebih . memories okey lagi .. kalau orang lagi sadis ! aku tak dapat nak ingat orang and kadang2 aku lupa how important that person used to be for me . Bayangkan aku baru keluar sekolah berapa bulan , ade setengah orang tu aku lupaa dah peranan dia dalam hidup aku .aku harap sangat aku tak lupa kawan sekolah menengah  too easily . hmmm

No comments:

Post a Comment