14 June, 2017

Finishing Sem 4

Alhamdulillah pejam celik celik celik , esok dah last paper bagi semester ni which is Land law II.


Kenapa aku kata celik celik celik? 

Sebab basically during final week ni kau bukan tidur sangat pun , kau tidur pun bagi mengelakkan kau pengsan dalam exam hall but dont get me wrong, tidaklah aku study 24 jam, cuma aku punya rutin harian kene tambah, jadi instead of aku kurangkan rutin hiburan aku, aku kurangkan tidur.

Maka balance lah balik kan? gitu logik aku untuk final exam kalini. Tapi tak tahu logik ni applicable ke tak, we will see from the result later. 


Mungkin ada yang curious , aku belajar mana sebenarnya ?

UITM lagi ke sebab dulu pernah post pasal UITM. Tak rakan- rakan, aku bukan lagi belajar di UITM , aku dah pindah pergi UM tapi masih di lawschool lah.

Mungkin jugak ada yang nak tanya , UM lawschool okay ke ? susah tak ? mungkin nanti aku boleh la cerita sikit- sikit pasal lawfac kat UM ni tapi in one word aku akan describe nya sebagai "Different" .


COP

UM X UI (UNIVERSITAS INDONESIA)

With the Japanese Friendsssss

Tutorial group aku during first year. i wasn't present sbb down with fever T.T


 Ni sedikit sebanyak gambar aku dalam aktiviti fakulti . Sebenarnya aku bukanlah orang aktif fakulti sangat sebab malas nak ber-law sangat , but i try my best to balance both la social life sendiri dan juga try involve sedikit sebanyak dekat fakulti. Cheers.

No comments:

Post a Comment