15 June, 2010

my history of beginning to love korea


Sebernarnya aisyah tulis post nie nak cerite sejarah aisyah minat korea.kenape tibe 2 tercetus idea nak tulis pasal nie??tadi aisyah baca yang lee dong gun nak masuk army(tidak!!!!!!!!!)

ok nak start dah cite nie

2007:mase nie still blur lagi pasal artis korea..tapi dah tgk skit 2 cite korea.cerite first yang aisyah
tengok full house .wah!!!!!!teringat zaman tuh suke sangat rain .hahaha.pastuh semakin
banyak tengok cite korea.tapi cerite yang paling memberi impak yang besar adalah smile
again .lee dong gun .best sangat mase zaman aisyah mnt lee dong gun uh..so ,sepanjang
tuh aisyah hafal biodata pasal die lah .macam 2..

2008:Zaman nie still minat lee dong gun tapi tahun nie gak aisyah kenal big bang .sebenarnya kisah nie bermula tyme aisyah tgk mv last farewel,aisyah tgk sebab lee dong gun berlakon dalam lagu tuh .tgk 2 aisyah mule prasan best gaklagu nie.sapa yang nyanyi ah aisyah tertanya tanya..rupa 2 big bang .aisyah mula mencari 2 info pasal big bang nie

2009:fuly obses with big bang .beli album lah stokin lah ..and aisyah dok simpan gambar diorang sampai jadi 500++.lee dong gun aisyah still minat cume die tak kluarkan any new movie or anything..jd ke obsesan tuh dah lupe.tyme nie dah master lah dunia kpop nie atas pengaruh najwa gak.

2010:still macam 2009 cume lagi advanced pengetahun tentang k pop ..hahaha .kalau aisyah cerite kat anak 2 and cucu in the future.mesti lawak kan ??ahahha

for those who tak tahu sape lee dong gun picture yang kat atas tu ah die..hahhaha

No comments:

Post a Comment