27 January, 2015

life

the fact we can never travel back to change time when we regret the most hurt. i never know how serious and how true the claim that you never knew the value of someone until they re gone can be so true and hurtful at times . the fact that i losses a friend almost 1 year back bring sooo much change to the way i value people , friends especially .




12 December, 2014

Ohaiyogozaimas!

Assalamualaikum 

 sem 2 nie kira aku sangat beruntung sebab roomate aku semua bebaik belaka , dan jugak 3/4 tu classmate aku sendiri , so fasa awkward dan hipokrit baik tu memang tak berlaku langsung la which allow aku untuk lebih selesa dengan keadaan sekeliling dengan lebih cepat.(ni sangat penting untuk aku sebab aku nie jenis yg amik masa berbulan before aku boleh tunjuk bebetul perangai aku yang sebenar , most of the time aku akan jadi seorang yang introvert dan akan bercakap dengan a few close friends je .sigh )

untuk sem 2 nie aku ingat nak berubah ke arah yang positif sikit kot memandangkan result sem1aku yang very average tu so aku rasa i have to do something about my lifestyle dekat sana . antara benda yang aku nak cuba ubah semasa sem 2 ni and insya allah forever is

  • lebih dekat dengan Allah 
  • baca newspaper online everyday 
  • tak tidur lepas subuh
  • kurangkan berjimba
  • study banyak sikit :) 

doakan yang terbaik untuk aku pehlisssss... arigato !

19 November, 2014

As a debater

As the title say  , 
as a debater  this year was the happiest time in my debate life this is because i am currently studying in Uitm Shah Alam  ,which allow me to join one of Malaysia greatest debate team which is Ut Mara . Training with them and going to competition under their name really changes my perception in debating and also at certain moment making me realize on how low of knowledge i have  comparing to the seniors . No joke, our seniors is sooooo good and sooo clever !

After only joining them for like 4 months i have managed to already got my first ever trophy in debating ! 

during my first tournament , i only managed to make it to the quarter finals which is pretty much okay  while on my second tournament i managed to went to final yet only getting second runner up :)
 these are some pictures :)


this was during the final :)

this is probably in one of  the preliminary round , not sure which tournament ..
however , i decided to stop debating during my asasi year  for no reason whatsoever, :) training and debating for this couple of month will seriously be a memory i would forever cherished 

Semester 1

Assalamualaikum 

Mungkin dah tiba masanya untuk aku cerita pasal sem 1 aku sebagai student asasi undang - undang uitm shah alam . 

lets start dengan aku student asasi law tapi under kptm . maka lepas nie aku boleh sambung degree dekat mana 2 universiti , tak terikat dengan uitm :) i dont really know if that is a good thing , but for know i dont let myself think about that too much 

this is some pictures of me during semester 1 of asasi , next week we will start of to sem 2 ! yay!!





there is still tons of pictures during sem 1 , tapi my handphone decided not to allow me to transfer picture to my laptop , so i cant upload a lot :( 

anyway ,  i have to say , life in uitm was indeed fun and enjoyable . i ve known a lot of new friends , new behavior with different background. it was amazing , not to mention i was placed in a very fun and accepting class making my life in uitm  even better :)



07 April, 2014

pelupa

aku tak boleh nafikan , aku sangat laa pelupa , especially orang dan memories . tak kesahlaa memory tu best taraa mana pun ,  aku slalu end up lupa lepas  setahun lebih . memories okey lagi .. kalau orang lagi sadis ! aku tak dapat nak ingat orang and kadang2 aku lupa how important that person used to be for me . Bayangkan aku baru keluar sekolah berapa bulan , ade setengah orang tu aku lupaa dah peranan dia dalam hidup aku .aku harap sangat aku tak lupa kawan sekolah menengah  too easily . hmmm