Skip to main content

Posts

Featured

Parasailing Langkawi

Assalamualaikum and good evening everyone,

Blogpost ini memang khas untuk parasailing yang aku buat dengan kakak aku haritu kat langkawi. Aku akan jawab lah soalan-soalan lazim yang mungkin orang nak tahu disini .

a) Parasailing ni yang mane satu ah ?  Parasailing ni yang kau terbang bersama dengan belon warna warni dengan bantuan boat dan tali.
b) Tak takut ke weh ?  Tidak langsung rakan - rakan . Malahan rasa calm sangat kat atas tu. You get to enjoy beautiful view of langkawi, you can also smell the sea  what more would you ask for. And it wasn't hot that day so it is all good. Ade satu part tu aku dengan kakak aku wish that we would fall in the water so we could swimmm ( it was raining season so we couldn't do sea activity tu yang nak sangat laut tu ) 
c) Kat mane nak amik kalau nak main benda ni? Haritu kitorang cari merata- rata gak sebab saje lah survey. Last sekali kitorang amik kat pantai cenang. Pantai cenang kan sekarang banyak kedai2 kan, kome tembus keluar kedai-…

Latest Posts

Bali

Chiang Mai

First Scuba Diving experience

Next Blogpost

Opinion - News

Finishing Sem 4

Sembang sembang sebelum Sahur

life

Ohaiyogozaimas!

As a debater